Over ons

Over ons

Ik ben Floor de Groot, inmiddels gepensioneerd na een arbeidzaam leven. Ik ben gehuwd, vader van 2 dochters en opa van 2 kleindochters en een kleinzoon. Via mijn dochters ben ik  betrokken geraakt bij het leuke en veelzijdige werk van het comité met als uiteindelijk resultaat de Open Dag Maasheim in combinatie met een grote verkoping en Winterfair. Ik vervul de voorzittersrol van het comité, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de catering, vergunningen etc.

Zo’n beetje vanaf het begin ben ik, Adriaan van der Wulp, op enige wijze betrokken bij Maasheim. Helemaal in de beginjaren meegeholpen met straatwerk bij de bouw en enkele grote schoonmaakbeurten. Vanaf de eerste verkopingen/Open Dagen ben ik betrokken bij Open Dag Maasheim. In de allereerste jaren als parkeerwachter en vrijwilliger voor de op- en afbouw.  Het zal ergens in 1998 geweest zijn dat ik in de commissie zelf terecht kwam, waarbij vanaf 1999 als beheerder van de financiën. Dat is wellicht niet geheel vreemd, aangezien ik in het dagelijkse leven op een accountantskantoor werkzaam ben. Echter het was destijds meer een klassiek voorbeeld van ‘ergens in rollen’, dan dat je het op zoekt. Samen met de andere commissieleden en zeker niet te vergeten de bezoekers en het personeel van Maasheim en de vele vrijwilligers kunnen we jaarlijks terug zien op een bijzondere dag als de Open Dag is. Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar de uiteindelijke opbrengst, maar de spontane, gezellige en warme inzet van velen maken het tot een bijzondere dag, die ik niet graag zou willen missen. Op deze wijze hopen we middelen bij elkaar te brengen voor de Stichting Adullam, welke benodigd zijn om de identiteitsgebonden zorg aan onze minder begaafde en gehandicapte naaste te verlenen. Zo heb ik Maasheim en ook Stichting Adullam in de achterliggende jaren van de zijlijn zien groeien. En met dankbaarheid ook de jaarlijkse opbrengst van de Open Dag… Verder ben ik woonachtig in ’s-Gravendeel, gehuwd en vader van 5 kinderen. Het dorp ’s-Gravendeel behoort tot de gemeente Binnenmaas, waar de SGP vertegenwoordigd is met 2 zetels (van de 21) in de gemeenteraad. Sinds 2002 ben ik gemeenteraadslid voor de SGP (waarvan sinds 2007 fractievoorzitter).

Ik ben Wim Blaak, werkzaam als manager engineering bij Dynniq te Ridderkerk. Ik ben getrouwd en vader van 4 kinderen. Vanwege mijn technische achtergrond ben ik betrokken geraakt bij het comité. Mijn belangrijkste taken liggen in het faciliteren van materieel en voorzieningen. Denk hierbij aan zaken als terrein inrichting, veiligheidsplan en energievoorziening. Daarnaast behoort de catering tot mijn takenpakket.

Ik ben Jacoline de Groot, in het dagelijks leven werkzaam als apotheekhoudend huisarts. Naast mijn studie geneeskunde heb ik als oproepkracht gewerkt op Maasheim. Meer dan 15 jaar geleden ben ik betrokken geraakt bij het werk van de Stichting Adullam Comité Puttershoek. Binnen het comité draag ik met name zorg voor de vrijwilligers, de PR- en promotie (o.a. het informatieboekje) en het beheren van de website. Het is en blijft een uitdaging om er met elkaar een geslaagde Open Dag, Winterfair of, gezien de coronatijd, een drive-trough van te maken.

Ik ben Suzanne den Breejen-de Groot en sinds 2005 betrokken bij de verkopingen rondom Maasheim. In de loop van de jaren is er veel veranderd (de netto-opbrengsten zijn fors toegenomen, we zijn meerdere keren van locatie verwisseld, Waardheim werd Maasheim, …) maar is er ook veel gelijk gebleven: de trouwe achterban, de stress vlak voor de verkopingen en zeker ook de gezelligheid binnen het comité.  Momenteel ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de standhouders en de PR. In het dagelijks leven ben ik getrouwd, moeder van 2 dochters en een zoon en twee dagen per week werkzaam als psycholoog. Samenwerken en met elkaar nadenken over praktische dingen om uiteindelijk geld in te zamelen voor Adullam; dat is de reden waarom ik  nog steeds met veel plezier deelneem aan de voorbereidingen voor de verkopingen. Ik hoop u allen te mogen ontmoeten!

Anneke van Erkel- van den Berg, getrouwd met Winne en moeder van Henrike en Marten. Naast mijn taak in mijn gezin werk ik parttime in het Speciaal (Basis) Onderwijs. 5 jaar geleden werd mij gevraagd mee te werken aan de organisatie van de jaarlijkse Open Dag. Vanuit mijn gezinssituatie ben ik nauw betrokken bij Maasheim en graag wil ik op deze wijze mijn steentje bijdragen. Het is mooi om te merken, dat veel mensen Adullam een warm hart toedragen. Dat geeft de energie om verder te gaan!

Ik ben Sanne de Koning en sinds 2021 getrouwd met Freek-Jan. In het dagelijkse leven ben ik met veel plezier werkzaam bij een groothandel in lederwaren. Per eind 2021 ben ik via een goede kennis betrokken geraakt bij het Stichting Adullam Comité Puttershoek.

Binnen dit comité zal ik mij o.a. gaan richten op de sociale media van de stichting, om hierdoor meer en op een andere manier bereik te krijgen. Je ziet hierin dat sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) steeds meer een rol gaan spelen in de communicatie van organisaties en daar hoop ik van harte een steentje aan bij te dragen.

Ik ben Belise Oosterom. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam op Maasheim, op het Dag Activiteiten Centrum bij de groepen bakkerij, winkel en korenmolen. Mijn werk bestaat uit deelnemers begeleiden bij hun werk, zoals bij het maken van taarten voor bestellingen, het inpakken van cadeaus voor de verkoop in de winkel of bij het doen van licht arbeidsmatig (productie)werk. Dit mooie werk doe ik elke dag met veel plezier! Naast mijn werk op de groepen, ben ik contactpersoon tussen het comité en Maasheim. De vergaderingen van het comité woon ik bij, zorg ervoor dat op Maasheim iedereen actief word voor bijv. een verkoping en dat alles op locatie gaat draaien om er een geslaagde dag van te maken. Graag tot ziens!