Over ons

Over ons

Ik ben Floor de Groot, inmiddels gepensioneerd na een arbeidzaam leven. Ik ben gehuwd, vader van 2 dochters en opa van 2 kleindochters en een kleinzoon. Via mijn dochters ben ik  betrokken geraakt bij het leuke en veelzijdige werk van het comité met als uiteindelijk resultaat de Open Dag Maasheim in combinatie met een grote verkoping en Winterfair. Ik vervul de voorzittersrol van het comité, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de catering, vergunningen etc.

Ik ben Wim Blaak, werkzaam als manager engineering bij Dynniq te Ridderkerk. Ik ben getrouwd en vader van 4 kinderen. Vanwege mijn technische achtergrond ben ik betrokken geraakt bij het comité. Mijn belangrijkste taken liggen in het faciliteren van materieel en voorzieningen. Denk hierbij aan zaken als terrein inrichting, veiligheidsplan en energievoorziening. Daarnaast behoort de catering tot mijn takenpakket.

Ik ben Suzanne den Breejen-de Groot en sinds 2005 betrokken bij de verkopingen rondom Maasheim. In de loop van de jaren is er veel veranderd (de netto-opbrengsten zijn fors toegenomen, we zijn meerdere keren van locatie verwisseld, Waardheim werd Maasheim, …) maar is er ook veel gelijk gebleven: de trouwe achterban, de stress vlak voor de verkopingen en zeker ook de gezelligheid binnen het comité.  Momenteel ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de standhouders en de PR. In het dagelijks leven ben ik getrouwd, moeder van 2 dochters en een zoon en twee dagen per week werkzaam als psycholoog. Samenwerken en met elkaar nadenken over praktische dingen om uiteindelijk geld in te zamelen voor Adullam; dat is de reden waarom ik  nog steeds met veel plezier deelneem aan de voorbereidingen voor de verkopingen. Ik hoop u allen te mogen ontmoeten!

Anneke van Erkel- van den Berg, getrouwd met Winne en moeder van Henrike en Marten. Naast mijn taak in mijn gezin werk ik parttime in het Speciaal (Basis) Onderwijs. 5 jaar geleden werd mij gevraagd mee te werken aan de organisatie van de jaarlijkse Open Dag. Vanuit mijn gezinssituatie ben ik nauw betrokken bij Maasheim en graag wil ik op deze wijze mijn steentje bijdragen. Het is mooi om te merken, dat veel mensen Adullam een warm hart toedragen. Dat geeft de energie om verder te gaan!

Ik ben Sanne de Koning en sinds 2021 getrouwd met Freek-Jan. In het dagelijkse leven ben ik met veel plezier werkzaam bij een groothandel in lederwaren. Per eind 2021 ben ik via een goede kennis betrokken geraakt bij het Stichting Adullam Comité Puttershoek.

Binnen dit comité zal ik mij o.a. gaan richten op de sociale media van de stichting, om hierdoor meer en op een andere manier bereik te krijgen. Je ziet hierin dat sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) steeds meer een rol gaan spelen in de communicatie van organisaties en daar hoop ik van harte een steentje aan bij te dragen.

Vanaf 2023 hebben we 3 nieuwe SACP-leden:

  • Cees Mourits
  • Nelleke Boudewijns
  • Marianne Noorloos

Zij hopen zich later aan u voor te stellen