Oliebollen en sponsoring voor bedrijven

Oliebollen en sponsoring voor bedrijven

Geachte (zakelijke) lezer,

Zoals u wellicht niet ontgaan is, gaat de zorg het komende jaar anders ingericht worden: de gemeenten krijgen o.a. veel meer zeggenschap. We zullen u niet vermoeien met allerlei details, maar één ding is wel duidelijk: de landelijke organisaties krijgen het moeilijker. Stchting Adullam is één van die organisaties. Extra financiën zijn steeds harder nodig om reformatorische opvang- en werkplekken voor onze gehandicapte medemens te (blijven realiseren). Helpt u mee?

Een warm gebaar in koude tijden Hoe kunt u als bedrijf uw steentje bijdragen aan de Winterfair 2014? Wij denken met name aan twee manieren:

Sponsoring Restaurant Waardheim. Dit jaar hopen we tjjdens de Winterfair voor het eerst een restaurant te ‘openen’ (naast de reeds bestaande catering van o.a. erwtensoep): een driegangen diner waarvoor belangstellenden zich vooraf kunnen opgeven (capaciteit van 60 plaatsen). Het diner wordt mede geserveerd door bezoekers van Waardheim. Het doel van SACP is de kosten van de maaltijd (ongeveer €4,00 per persoon) gesponsord te krijgen, zodat de hele opbrengst van het diner ten goede komt aan Adullam (60 plaatsen à €9,95 per persoon). Hoeveel maaltijden neemt u voor uw rekening?

Bestellen van oliebollen/ appelbeignets voor uw bedrijf. Wilt u én uw werknemers én Adullam verrassen? Koop dan onze heerlijke oliebollen e/o appelbeignets. Af te halen tijdens de Winterfair op D.V. 30 december. Ook kunnen we ze voor slechts €2,95 per bestelling bij uw bedrijf brengen (locatie binnen de Hoeksche Waard).

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden (sponseren in natura, in de vorm van een vaste bijdrage etc. Heeft u ideeën? Neem contact op!
Namens Adullam en Stichting SACP alvast hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.