Bestellijst lekkernijen en restaurant Waardheim

Bestellijst lekkernijen en restaurant Waardheim

Op D.V. dinsdag 30 december 2014 hoopt de Stichting Adullam Comité Puttershoek voor de 4e keer een Winterfair te organiseren. Van 14.30 tot 19.30 uur vindt er in Waardheim (Groeneweg 10, Puttershoek) een verkoping plaats van o.a. wintergerelateerde lekkernijen, (woon)accessoires, tassen, shawls, speelgoed, boeken, enz. Ook hoopt er een portrettekenaar aanwezig te zijn. U kunt zingen en muziek beluisteren of gezellig bijpraten met bekenden, terwijl u geniet van wat lekkers. Er worden ook diverse kinderactiviteiten georganiseerd.

Nieuw dit jaar is Restaurant Waardheim: een heerlijk driegangendiner, mede geserveerd door de bezoekers van Waardheim. De kosten van deze maaltijd zijn slechts 10 euro. En door onze sponsors hopen we de winst voor Adullam te kunnen maximaliseren. U komt toch ook? We hebben 60 plaatsen en VOL=VOL. Voor meer informatie en inschrijving, kijk bij ‘Formulieren/Restaurant Waardheim’.

Tegelijk met de Winterfair hopen we ook een Oud en Nieuw bestelactie te houden: u kunt oliebollenappelbeignets, boterkoek, amandelstaaf en krentenbrood met of zonder spijs bestellen. De bestellingen kunnen afgehaald worden tijdens de Winterfair. Voor het plaatsen van een bestelling kunt u het bestelformulier invullen onder ‘Formulieren/Bestellijst Winterfair 2014’.

We hopen uw inschrijving en/of bestelling te mogen ontvangen en zien u graag op D.V. 30 december 2014!

Reacties zijn gesloten.