Ik ben Floor de Groot, inmiddels gepensioneerd na een arbeidzaam leven. Ik ben gehuwd, vader van 2 dochters en opa van 2 kleindochters en een kleinzoon. Via mijn dochters ben ik 11 jaar geleden betrokken geraakt bij het leuke en veelzijdige werk van het comité met als uiteindelijk resultaat de Open Dag Maasheim in combinatie met een grote verkoping en Winterfair. Ik vervul de voorzittersrol van het comité, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de catering, vergunningen etc.

 

Zo’n beetje vanaf het begin ben ik, Adriaan van der Wulp, op enige wijze betrokken bij Maasheim. Helemaal in de beginjaren meegeholpen met straatwerk bij de bouw en enkele grote schoonmaakbeurten. Vanaf de eerste verkopingen/Open Dagen ben ik betrokken bij Open Dag Maasheim. In de allereerste jaren als parkeerwachter en vrijwilliger voor de op- en afbouw.  Het zal ergens in 1998 geweest zijn dat ik in de commissie zelf terecht kwam, waarbij vanaf 1999 als beheerder van de financiën. Dat is wellicht niet geheel vreemd, aangezien ik in het dagelijkse leven op een accountantskantoor werkzaam ben. Echter het was destijds meer een klassiek voorbeeld van ‘ergens in rollen’, dan dat je het op zoekt. Samen met de andere commissieleden en zeker niet te vergeten de bezoekers en het personeel van Maasheim en de vele vrijwilligers kunnen we jaarlijks terug zien op een bijzondere dag als de Open Dag is. Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar de uiteindelijke opbrengst, maar de spontane, gezellige en warme inzet van velen maken het tot een bijzondere dag, die ik niet graag zou willen missen. Op deze wijze hopen we middelen bij elkaar te brengen voor de Stichting Adullam, welke benodigd zijn om de identiteitsgebonden zorg aan onze minder begaafde en gehandicapte naaste te verlenen. Zo heb ik Maasheim en ook Stichting Adullam in de achterliggende jaren van de zijlijn zien groeien. En met dankbaarheid ook de jaarlijkse opbrengst van de Open Dag… Verder ben ik woonachtig in ’s-Gravendeel, gehuwd en vader van 5 kinderen. Het dorp ’s-Gravendeel behoort tot de gemeente Binnenmaas, waar de SGP vertegenwoordigd is met 2 zetels (van de 21) in de gemeenteraad. Sinds 2002 ben ik gemeenteraadslid voor de SGP (waarvan sinds 2007 fractievoorzitter).

 

Ik ben Wim Blaak, werkzaam als manager engineering bij Dynniq te Ridderkerk. Ik ben getrouwd en vader van 4 kinderen. Vanwege mijn technische achtergrond ben ik betrokken geraakt bij het comité. Mijn belangrijkste taken liggen in het faciliteren van materieel en voorzieningen. Denk hierbij aan zaken als terrein inrichting, veiligheidsplan en energievoorziening. Daarnaast behoort de catering tot mijn takenpakket.

 

Ik ben Jacoline de Groot, in het dagelijks leven werkzaam als huisarts. Naast mijn studie geneeskunde heb ik als oproepkracht gewerkt op Maasheim. Via mijn zus ben ik betrokken geraakt bij het werk van de Stichting Adullam Comité Puttershoek, waar ik mij al 12 jaar met veel plezier voor inzet. Binnen de commissie draag ik zorg voor de activiteiten, de PR- en promotie (o.a. het informatieboekje) en het beheren van de website. Het is en blijft een uitdaging om er met elkaar een jaarlijks geslaagde Open Dag of Winterfair van te maken.

 

Toen ik een jaar of 13 geleden op Maasheim kwam werken als gedragsdeskundige, werd al snel aan mij gevraagd of ik niet wilde meewerken aan de voorbereidingen voor Open Dag. En zo gebeurde: Suzanne den Breejen-de Groot werd op dat moment verantwoordelijk voor de kinderactiviteiten tijdens de Open Dag. Later zijn de rollen gewisseld en op dit moment ben ik met name verantwoordelijk voor de standhouders en de PR. In het dagelijks leven ben ik getrouwd, moeder van 2 dochters en een zoon en tevens parttime psycholoog. Samenwerken en met elkaar nadenken over praktische dingen om uiteindelijk geld in te zamelen voor Adullam. Dat is de reden waarom ik na 13 jaar nog steeds met veel plezier deelneem aan de voorbereidingen voor de Open Dag en de Winterfair. Ik hoop u allen te mogen ontmoeten!

Anneke van Erkel- van den Berg, getrouwd met Winne en moeder van Henrike en Marten. Naast mijn taak in mijn gezin werk ik parttime in het Speciaal (Basis) Onderwijs. 5 jaar geleden werd mij gevraagd mee te werken aan de organisatie van de jaarlijkse Open Dag. Vanuit mijn gezinssituatie ben ik nauw betrokken bij Maasheim en graag wil ik op deze wijze mijn steentje bijdragen. Het is mooi om te merken, dat veel mensen Adullam een warm hart toedragen. Dat geeft de energie om verder te gaan!

 

Sinds 2011 mag ik, Leanne Louws, mij inzetten voor het mooie werk op Maasheim. Veel heb ik in de achterliggende jaren mogen doen op verschillende groepen. Vanaf 2016 ben ik alleen werkzaam op het kinderdagcentrum van Maasheim. Naast mijn werk op de groep zit ik in verschillende commissies. In augustus 2018 kwam de vraag of iemand wilde aanschuiven bij Stichting Adullam Comite Puttershoek. Na al meerdere keren meegeholpen te hebben met de winterfair en opendag leek het me een mooie aanvulling om aan te schuiven in deze commissie. Binnen de commissie hoop ik zorg te dragen voor de afstemming tussen het comite en Maasheim vice versa.